Afscheid juf Betsie
18-07-2017

Na bijna veertig jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest nam juf Betsie op dinsdag 11 juli afscheid van de Flora, om te genieten van een welverdiend pensioen! Dit afscheid is niet ongemerkt langs haar heen gegaan. Ze werd 's morgens door een aantal kinderen van huis opgehaald. Bij aankomst op school stonden alle kinderen haar al op te wachten op de speelplaats. Hier moest ze een aantal opdrachten uitvoeren, werden er liederen gezongen en cadeaus aangeboden. Het feestelijk programma werd hierna voortgezet in school waar ze alle groepen bezocht en er allerlei activiteiten waren georganiseerd. Het werd voor haar een onvergetelijke dag waar ze met plezier op terug kijkt. Juf Betsie geniet van je welverdiende vrije tijd!!